Обладнання Comfort Heat

Пропонуємо нагрівальні кабелі, нагрівальні мати та терморегулятори Comfort Heat, а також їх гарантійне та сервісне обслуговування. Повна гарантія на кабелі та мати 20 років

Автоматика для опалення

Терморегулююча арматура, запірна арматура,
теплова автоматика та інші пристрої для
систем теплопостачання та кондіціювання.

Данфосс Україна - підсумки 2012 року на традиційному щорічному Дні дистриб'ютора - Новини компанії. Новинки продукції DEVI.

Данфосс Україна - підсумки 2012 року на традиційному щорічному Дні дистриб'ютора
15.04 2013 | Прочитано: 1812


danfoss 8 лютого 2013 відбувся традиційний щорічний День дистриб'ютора компанії "Данфосс ТОВ". На зустрічі зібралися компанії, що займаються продажем в Україні продукції двох торгових марок і напрямків відділу Теплопостачання - гідравлічного Danfoss і електричного DEVI. Були озвучені результати 2012 року, плани на поточний рік, представлені новинки продукції і реалізовані в минулому році проекти.

Андрій Берестяни, директор з продажу та маркетингу "Данфосс ТОВ" високо оцінив роботу компанії і дистриб'юторів, а ринкову ситуацію описав так: "За нашими оцінками, обсяг ринку 2012 року зріс незначно: близько 5% по відношенню до попереднього року. У 2011 році зростання в порівнянні з 2010 роком був вищий - 30%. Це пов'язано з тим, що нові вимоги і технології застосовуються переважно в новому будівництві, що підтверджується зростанням у 2011 році за рахунок будівництва об'єктів до Євро-2012. У 2012 році таких об'єктів не було, відповідно, зростання ринку практично не було. Більшою мірою зростання було видно в сегменті приватних домоволодінь, де люди самостійно намагалися вирішити проблеми, пов'язані із зростанням цін на газ. Сегмент нового будівництва практично не показав зростання. Сегмент реконструкції залишився на тому ж рівні, що і в попередньому році.

Основні проблеми: - відсутність реального фінансового механізму для проведення реконструкції; - низькі тарифи для населення; - недотримання будівельних нормативів у новому будівництві. Від 2013 ми чекаємо незначного зростання ринку - від 5 до 10%. Оптимістичний сценарій передбачає початок інвестування держави в реконструкцію комунального господарства, а також прийняття «Закону про Енергетичну ефективності будівель» з реальними фінансовими механізмами, що дозволяють почати процес термомодернізації. Песимістичний сценарій: ринок залишиться на рівні 2012 року, або можливе незначне зниження обсягів ринку, пов'язане зі зниженням обсягів нового будівництва ".

У 2013 році, дотримуючись курсу вирішення довгострокових завдань клієнтів і допомоги у вирішенні проблеми енергетичної залежності, компанія продовжує активну роботу в таких напрямках: - виведення на ринок нових технічних рішень, адаптованих до Українському ринку; - адаптація нормативної та законодавчої бази до стандартів енергоефективності, прийнятим в ЄС; - навчання фахівців на всіх рівнях, пов'язаних з енергоефективністю.

А в 2012 році в рамках діяльності компанії було реалізовано кілька соціальних акцій. Серед них навчальні заходи для дистриб'юторів, монтажників і проектувальників; конкурс "Кращий дистриб'ютор року"; акція "Данфосс Експерт"; робота з ВНЗ та школами; участь в соціальних всеукраїнських акціях (тижня ефективної енергетики та ін.)

У конкурсі "Кращий дистриб'ютор року" взяли участь 74 компанії України. Переможцями конкурсу, нагородженими поїздкою до Данії, стали: ТОВ "Астера-М" Харків - компанія, що досягла найбільший оборот серед регіонів України; ТОВ "РОМСТАЛ Україна" - компанія, яка зробила найбільший оборот серед компаній м. Києва; ТОВ "ЦУКРУ-ДОН" , Донецьк - компанія, яка показала найбільше зростання обороту серед компаній України.

Після завершення офіційної частини відбулася урочиста вечеря, де учасники Дня дистриб'ютора мали можливість поспілкуватися в неформальній обстановці. Родзинкою вечора, додадуть драйву і надихнула компанію на нові подвиги, став виступ ді-джеїв Radio ROKS Сергія Кузіна і Соні Сотник.

Довідкова інформація:

Компанія Danfoss - найбільший промисловий концерн Данії; лідер в розробці, виробництві, продажу й обслуговуванні механічних та електронних компонентів і рішень; соціально орієнтована компанія, яка вкладає ресурси і сили у збереження клімату і енергетичних ресурсів планети. Данфосс ТОВ - український підрозділ Danfoss, глобального лідера в розробці, виробництві рішень в теплопостачанні, холодильному та індустріальному напрямках. Торгова марка DEVI була заснована в 1942 році, та за весь період свого існування пройшла шлях від приватної фірми-майстерні до великого промислового підприємства, що виробляє і експортує рішення кабельного обігріву в 65 країн світу. У період об'єднання з найбільшою датської промисловою групою Danfoss Group в 2003 році, DEVI займала стабільну позицію основоположника і новатора в області кабельних електричних систем опалення для внутрішніх та зовнішніх установок. В Україні ТМ DEVI представлена ??з 1994 року і на сьогоднішній день є найбільш популярною в своєму сегменті. У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Незалежним Дослідницьким Центром «ТЕСТ», продукція DEVI отримала знак якості «Відмінно».




архів новин компанії ...

Тепла підлога

Ефективний обігрів будинку. офісу, цеху, спортзалу, даху тощо

DEVIreg Touch

Смартрегулятор з сенсорним дисплеєм та інтелектуальним таймером

Система Devilink

Безпровідні інтелектуальні системи Devilink для управління розумним будинком.

Знак якості

Знак ВІДМІННО у дослідженні 5 найбільш популярних марок теплої підлоги в Україні

Регулятори Warmup в наявності!

30.11.2022


Відтепер у продажінові британські регулятори Warmup!
DEVI Electric Heating - 80 років!

10.08.2022


До ювілею DEVI пропонуємо спеціальну ціну на їх продукцію: нагрівльні кабелі та терморегулятори - 25% нагрівальні мати - 30%
Тепла весна від Енерго Стандарт!

10.03.2021


Теплі знижки на електричну теплу підлогу.
Радіаторний терморегулятор Danfoss Link™ Connect знову у продажу!

07.07.2020


Радіаторний терморегулятор 014G0002 для роботи в системі Danfoss Link знову можна придбати!

архів новин компанії ...