Warning: Illegal string offset 'start' in /var/www/sites/devi.rv.ua/www/plugins/news/index.php on line 19

Warning: Illegal string offset 'cnt' in /var/www/sites/devi.rv.ua/www/plugins/news/index.php on line 22

Warning: Illegal string offset 'all' in /var/www/sites/devi.rv.ua/www/plugins/news/index.php on line 32
Теплова автоматика Danfoss в Китайському чайному будиночку в Гамбурзі - Новини компанії. Новинки продукції DEVI. - продаж DEVI в РІВНЕ.
Обладнання Comfort Heat

Пропонуємо нагрівальні кабелі, нагрівальні мати та терморегулятори Comfort Heat, а також їх гарантійне та сервісне обслуговування. Повна гарантія на кабелі та мати 20 років

Автоматика для опалення

Терморегулююча арматура, запірна арматура,
теплова автоматика та інші пристрої для
систем теплопостачання та кондіціювання.

Теплова автоматика Danfoss в Китайському чайному будиночку в Гамбурзі - Новини компанії. Новинки продукції DEVI.

Теплова автоматика Danfoss в Китайському чайному будиночку в Гамбурзі
24.07 2013 | Прочитано: 2577


f20130130114832-Chinese-TeaHouse2 Китайський чайний будиночок, побудований в Гамбурзі, є прикладом ідеального рішення, що поєднує сучасні технології та стародавні китайські традиції.

Централізоване теплопостачання завжди було гідною альтернативою традиційним системам опалення, які працюють на паливі. Це стосується не тільки житлових будинків, але і всіх будівель, де потрібні системи опалення або гарячого водопостачання. Одним з цікавих проектів з централізованого теплопостачання в Гамбурзі є оригінальний Китайський чайний будиночок, яку подарував своєму місту-побратиму Шанхай. У Шанхаю і Гамбурга є багато спільного.

Відтворення легендарного Китайського чайного будиночка Хусин-Тінь з Шанхайського саду Юй Юань - одне з цих загальних справ. На церемонії відкриття бургомістр Оле фон Бойст сказав, що неможливо відрізнити копію від оригіналу. З Шанхаю до Гамбурга привезли 45 контейнерів, в яких було 115 тонн каменів Тай-Ху, 140 тис. черепиці та десятки китайської соснової деревини, - все це склали на 3400 кв.м в районі Фельдбрунненштрассе. Оточене красивим ставком, по сусідству з чайним будиночком стоїть будівля, в якому є снек-бар і ресторан вишуканої кухні Люй Боланьо.

Фасад будівлі привезений з Китаю, а обладнання для систем теплопостачання і гарячого водопостачання - європейська. У комплект постачання входить тепловий пункт Danfoss потужністю 300 кВт. Завдяки оптимальним розмірам теплового пункту з погодним регулюванням, а також його високоякісному автоматичному регулюванню, досягнутий максимальний економічною ефект системи. Крім кулінарних шедеврів, гості також відчувають екологічно чисту атмосферу, тепло і комфорт усередині.

Довідка:

Компанія Danfoss - найбільший промисловий концерн Данії; лідер в розробці, виробництві, продажу й обслуговуванні механічних та електронних компонентів і рішень. Бізнес-напрямку компанії: теплопостачання, холодильне обладнання, привідна техніка. Danfoss - соціально орієнтована компанія, яка вкладає ресурси і сили у збереження клімату і енергетичних ресурсів планети. "Данфосс ТОВ" - український підрозділ Danfoss - представляє принципи Danfoss і реалізує продукцію високої якості на українському ринку вже 15 років.




архів новин компанії ...

Тепла підлога

Ефективний обігрів будинку. офісу, цеху, спортзалу, даху тощо

DEVIreg Touch

Смартрегулятор з сенсорним дисплеєм та інтелектуальним таймером

Система Devilink

Безпровідні інтелектуальні системи Devilink для управління розумним будинком.

Знак якості

Знак ВІДМІННО у дослідженні 5 найбільш популярних марок теплої підлоги в Україні

Регулятори Warmup в наявності!

30.11.2022


Відтепер у продажінові британські регулятори Warmup!
DEVI Electric Heating - 80 років!

10.08.2022


До ювілею DEVI пропонуємо спеціальну ціну на їх продукцію: нагрівльні кабелі та терморегулятори - 25% нагрівальні мати - 30%
Тепла весна від Енерго Стандарт!

10.03.2021


Теплі знижки на електричну теплу підлогу.
Радіаторний терморегулятор Danfoss Link™ Connect знову у продажу!

07.07.2020


Радіаторний терморегулятор 014G0002 для роботи в системі Danfoss Link знову можна придбати!

архів новин компанії ...