Обладнання Comfort Heat

Пропонуємо нагрівальні кабелі, нагрівальні мати та терморегулятори Comfort Heat, а також їх гарантійне та сервісне обслуговування. Повна гарантія на кабелі та мати 20 років

Автоматика для опалення

Терморегулююча арматура, запірна арматура,
теплова автоматика та інші пристрої для
систем теплопостачання та кондіціювання.

Попрощайтеся зі снігом та льодом на покрівлях, водостоках, ринвах, доріжках тощо - Новини компанії. Новинки продукції DEVI.

Попрощайтеся зі снігом та льодом на покрівлях, водостоках, ринвах, доріжках тощо
14.02 2013 | Прочитано: 1927


Drivewaykeptfreeoficebyelectriccablesbeneaththesurface Через зміну клімату, коли холодні та вологи зими трапляються все частіше, багато домовласників стикаються з проблемами утворення снігу та льоду на покрівлях, водостоках, ринвах, доріжках тощо. Це небезпечно не лише для будинку, але й для людей, оскільки є травмонебезпечним. Але є рішення: розміщені у найважливіших ділянках електричні кабелі значно знизять ризики.  

В багатьох країнах Європи зими за останні роки були більш сніговими, ніж попередні. З практичної точки зору холодні зими –  це додаткові скарги від домовласників. По всій Європі покрівлі і жолоби руйнуються через важкі пласти снігу, а люди страждають від падіння бурульок. Наприклад, тільки в Данії за даними страхових компаній збитки від снігу склали 100 млн. Євро протягом весни 2011 р. Водночас збитки від талої води у січні 2011 р. склали 120 млн. Євро.  

Приватні будинки – найбільший ризик

Особливо страждають під масою снігу рівні покрівлі.  Коли починається відлига, сніг стає вологим і важким.  Це призводить до драматичних пошкоджень, оскільки вода, що тане, не може стекти з покрівлі крізь замерзлі жолоби і водостоки.

Багато домовласників вирішують проблему ручною очисткою або заливаючи гарячу воду у водостоки та труби. Такі заходи –  теж рішення, але дуже короткострокові і потенційно небезпечні. Набагато ефективніше і безпечніше –  встановити кабельну електричну систему DEVI.  

Просте і безпечне рішення

"Наше рішення –  дуже просте. Свого часу воно виникло завдяки чудовому досвіду встановлення електричного кабелю у приміщеннях з метою опалення. Ми використали ту ж саму технологію і адаптували кабелі для використання зовні. Ці кабелі можна швидко та легко встановлювати на покрівлях, водостоках, жолобах і трубах. Їх можна ефективно використовувати будь-де: доріжки, рампи, сходи, тощо… Незалежно від того, де встановлені кабелі,  використання системи не викликає жодних труднощів.

Наші прогресивні та інтелектуальні терморегулятори управляють системою в залежності від показників вологості і температури. При холодній але сухій погоді, система залишається неактивною, заощаджуючи електроенергію і скорочуючи витрати. Коли погода холодна і волога, система автоматично вмикається, швидко розтоплюючи сніг та запобігаючи утворенню льоду. Звичайно, домовласник може вручну управляти системою за допомогою терморегулятора", –  каже керівник напрямку "Кабельні нагрівальні системи DEVI" компанії "Данфосс ТОВ" Віктор Драчук.   


Кабельна система для зовнішнього використання DEVI швидко встановлюється, легко управляється і недорого коштує. Використання спеціальних аксесуарів, таких, як DEVIclip™, для монтажу кабелю, забезпечує  можливість використання на будь-якому типі покрівлі. Більш того, бажаного ефекту захисту від снігу можна досягти встановленням кабелів тільки на тих ділянках, де найбільше відчутний сніг та лід –  на стику будівель, навколо труб або у місцях збору води.




архів новин компанії ...

Тепла підлога

Ефективний обігрів будинку. офісу, цеху, спортзалу, даху тощо

DEVIreg Touch

Смартрегулятор з сенсорним дисплеєм та інтелектуальним таймером

Система Devilink

Безпровідні інтелектуальні системи Devilink для управління розумним будинком.

Знак якості

Знак ВІДМІННО у дослідженні 5 найбільш популярних марок теплої підлоги в Україні

Регулятори Warmup в наявності!

30.11.2022


Відтепер у продажінові британські регулятори Warmup!
DEVI Electric Heating - 80 років!

10.08.2022


До ювілею DEVI пропонуємо спеціальну ціну на їх продукцію: нагрівльні кабелі та терморегулятори - 25% нагрівальні мати - 30%
Тепла весна від Енерго Стандарт!

10.03.2021


Теплі знижки на електричну теплу підлогу.
Радіаторний терморегулятор Danfoss Link™ Connect знову у продажу!

07.07.2020


Радіаторний терморегулятор 014G0002 для роботи в системі Danfoss Link знову можна придбати!

архів новин компанії ...