Обладнання Comfort Heat

Пропонуємо нагрівальні кабелі, нагрівальні мати та терморегулятори Comfort Heat, а також їх гарантійне та сервісне обслуговування. Повна гарантія на кабелі та мати 20 років

Автоматика для опалення

Терморегулююча арматура, запірна арматура,
теплова автоматика та інші пристрої для
систем теплопостачання та кондіціювання.

Сучасні технології роблять спорт комфортним і безпечним. Приклади використання кабельних систем - Новини компанії. Новинки продукції DEVI.

Сучасні технології роблять спорт комфортним і безпечним. Приклади використання кабельних систем
12.07 2013 | Прочитано: 2109


Sport Фізкультура і спорт - важлива складова життя людей. Тому умови, в яких проводяться тренування і змагання, мають велике значення. І для професійних спортсменів, і для любителів необхідний тепла підлога в залах, душових і роздягальнях, тепловий комфорт у басейні, вільні від льоду доріжки і сходинки, безпечні виходи на спортмайданчики. Не менше значення має безпеку глядачів під час матчів у холодну пору року, а саме - відсутність загроз падіння снігових мас і бурульок з покрівель стадіонів і палаців спорту. Для реалізації цих завдань використовуються кабельні нагрівальні системи.


Приклади використання кабельних нагрівальних систем для спортивних об'єктів в Україні:

  •     Київський республіканський стадіон НСК "Олімпійський". Під час реконструкції стадіону до ЄВРО 2012 на ньому були встановлені електричні кабельні нагрівальні системи сніготанення на рампах, покрівлі, в дренажних лотках і водостоках, здійснений підігрів трубопроводів, змонтовані теплі підлоги в деяких приміщеннях.
  •     На стадіоні "Донбас Арена" в м. Донецьку реалізований обігрів майданчиків виходу на поле, що забезпечує безпечний вихід футболістів, персоналу та безпроблемний виїзд техніки на полі. Система включається тільки перед футбольним матчем, швидко виходить на потрібний режим, забезпечуючи комфорт і відмінний вигляд. Встановлений запас потужності достатній для швидкого танення снігу. Також встановлена ??система сніготанення на покрівлі, в дренажних лотках і водостоках.
  •     Льодовий Палац спорту спортивного хокейного клубу КХЛ "Донбас" встановив систему сніготанення та водовідведення на покрівлі для комфорту та безпеки глядачів.
  •     Футбольне поле стадіону "Олімпійський" (колишній "Локомотив") у м. Донецьку обладнано нагрівальної системою підігріву трав'яного газону для того, щоб поліпшити стан поля ранньою весною і пізньою осінню. Це дає можливість продовжити тренувальний та ігровий сезон. Система сніготанення встановлена ??на покрівлі навісу над глядацькими трибунами.
  •     Стадіон "Дніпро-Арена" у м. Дніпропетровську оснащений системами обігріву трубопроводів і сніготанення на покрівлі в ринві по периметру всього навісу над трибунами. Все це забезпечує комфорт і безпеку для людей і захист будівлі в холодну і снігове пору року.
  •     На стадіоні "Арена-Львів" встановлені системи сніготанення та підігріву трубопроводів.
  •     Будівля ФК "Металург" м. Донецьк оснащене системами "Тепла підлога" для комфортного проведення тренувань і відпочинку футбольної команди, а також в кімнаті для зустрічей гостей клубу.
  •     Гірськолижний курорт "Буковель". Встановлені системи сніготанення на дахах будівель, підігрів пожежників і технологічних трубопроводів, системи антиобледеніння "снігових гармат". Деякі приміщення комплексу обладнані системами "Тепла підлога".
  •     У басейні у м. Хмельницький встановлена ??протівоконденсаціонная система, яка також забезпечує додаткове тепло і комфорт у басейні.
  •     Система кабельного обігріву встановлена ??в басейні оздоровчого комплексу "Оазис" у м. Заліщики Тернопільської обл. У результаті отримана максимальна надійність і автономність роботи системи.



"Це далеко не всі приклади використання кабельних нагрівальних систем. В Україні багато спортзалів, басейнів, саун, приватних спортивних майданчиків, лижних курортів обладнано кабельними нагрівальними системами для підтримки необхідного температурного режиму і комфорту в холодну пору року. За допомогою цього обладнання об'єкти для спорту і відпочинку можуть успішно функціонувати, не дивлячись на погодні умови, - коментує Віктор Драчук, керівник напрямку електроопалення DEVI ("Данфосс ТОВ"). - А перше футбольне поле було обладнано системами DEVI ще в 1999 році в Кривому Розі. В той момент це була принципово нове завдання, яка вимагала нестандартного рішення. Для її реалізації було виготовлено спеціальне обладнання, що дозволяє робити укладання нагрівального кабелю на заданій глибині, з мінімальним ушкодженням трав'яного газону. Через два тижні після укладання нагрівальних елементів, поле було готове до проведення матчів ".

Використання кабельних нагрівальних систем для спортивних об'єктів у світі

Для країн, кліматичні умови яких ускладнюють підтримання стадіонів, футбольних полів в нормальному стані (в їх числі і Україна), значення системи обігріву велике. У ряді випадків її наявність - єдиний спосіб підготувати поле до перших ігор сезону. Крім того, наявність системи обігріву є необхідною умовою сертифікації стадіону для ігор, що проводяться під егідою ФІФА та УЄФА.

Приклад реалізації такого проекту - стадіон RSCA Anderlecht площею 8000 м2 в Брюсселі. Тут в 2009 році була встановлена ??кабельна система під напівсинтетичне трав'яне покриття (90% піску і 40 мільйонів поліпропіленових волокон). Покриття було дуже дорогим і міняти його було невиправдано, таким чином, електрична кабельна система була обрана для цієї мети як найбільш оптимальна і швидка в установці.

Для подібних установок використовується спеціальний нагрівальний кабель для підігріву трав'яного газону. Він має підвищену міцність на деформацію і розрив. Він встановлюється з питомою потужністю 80 - 100 Вт/м2. Потужність, необхідна для підігріву трав'яного газону, порівнянна потужності, необхідної для освітлення стадіону. Немає необхідності в додаткових трансформаторах, тому що при включеному освітленні нагрівальну систему, як правило відключають, тобто під час гри в її роботі немає необхідності.

Одним з найбільш цікавих прикладів 2012 року є обігрів майданчиків для тренувань і гри в гольф-клубі в Південній Кореї, завдяки чому любителі гольфу можуть насолоджуватися грою цілий рік. У той же час інноваційне рішення обігріву покращує умови для росту трави, що є хорошим додатковим ефектом.




архів новин компанії ...

Тепла підлога

Ефективний обігрів будинку. офісу, цеху, спортзалу, даху тощо

DEVIreg Touch

Смартрегулятор з сенсорним дисплеєм та інтелектуальним таймером

Система Devilink

Безпровідні інтелектуальні системи Devilink для управління розумним будинком.

Знак якості

Знак ВІДМІННО у дослідженні 5 найбільш популярних марок теплої підлоги в Україні

Регулятори Warmup в наявності!

30.11.2022


Відтепер у продажінові британські регулятори Warmup!
DEVI Electric Heating - 80 років!

10.08.2022


До ювілею DEVI пропонуємо спеціальну ціну на їх продукцію: нагрівльні кабелі та терморегулятори - 25% нагрівальні мати - 30%
Тепла весна від Енерго Стандарт!

10.03.2021


Теплі знижки на електричну теплу підлогу.
Радіаторний терморегулятор Danfoss Link™ Connect знову у продажу!

07.07.2020


Радіаторний терморегулятор 014G0002 для роботи в системі Danfoss Link знову можна придбати!

архів новин компанії ...